Livet är en ständig jakt på ved

Eftersom att huset mestadels värms upp genom att elda är jakten på ved ett faktum, självklart jagar jag gratis ved. Än så länge har jag tömt ett förråd som inte hade blivit använt men hoppas på att finna mer någonstans.

Har i alla fall börjat få ihop en liten stapel nu, har lite till utanför bild som jag ska hugga upp innan jag staplar det. Ska nog klara mig till värmen kommer.

vedstapel

Nu kommer våren, värmen och allt det gröna. Har i stort sett ingen gräsmatta att klippa då den består av mossa men snart är skogen runt om mig ljusgrön av alla knoppar som börjar slå ut. Men än så länge är det kala träd som sträcker sig upp mot skyn, också det är något vackert, strävan mot ljuset.

kala träd mot himlen

En reaktion på “Livet är en ständig jakt på ved”

  1. Vi ska såga ner stoooora träd här! Kom upp med ett släp och hjälp till så får du så mycket ved du vill! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *