Jag är hemma själv

I höstas flyttade jag in med två vänner, mest för att slippa bo själv. Denna sommaren kommer jag att vara ensam hemma rätt mycket eftersom att den ena gått till sjöss och den andra är på något sommarkollo och arbetar. Så här sitter jag nu ensam i lägenheten, jag och datorn. En ensam sommar, trist.

Men sen kom jag på att så hemskt är det inte. Jag kan springa runt i lägenheten med minimalt med kläder om ens några, jag kan duscha och bajsa med öppen dörr, jag kan till och med bajsa på den stora toaletten (annars är regeln lilla) utan att någon bryr sig. Jag kan komma hem efter ett nattpass och direkt sätta igång musik och börja sjunga utan att någon bryr sig.

Att springa runt i lägenheten i bara kalsonger och sjunga falskt, det är frihet det. En annan bra sak är att jag kan lämna disken hur länge jag vill utan att någon gnäller, behöver inte plocka undan efter mig utan känna mig som förr. Jag kan lukta illa, precis som disken från veckan innan. Åh, friheten.

Tyvärr kommer det stunder då jag saknar mina vänner, gånger det känns tomt här hemma och jag bara vill prata med någon. Härmed bjuder jag in er alla att komma förbi och hälsa på mig, skicka ett sms eller ring och se om jag är hemma så bjuder jag på te. Ni kan så klart även ringa på porttelefonen om ni råkar gå förbi.

Nu ska jag gå och bajsa på stora toaletten, ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *