Jag älskar att bo kollektivt

Jag kom hem och möttes av skratt och massor av skor i hallen. Det var fest i lägenheten. Jag hade jobbat hela dagen och jag skulle jobba dagen efter. Men det störde inte mig. Jag visste om att det skulle ske.

Jag älskar att bo kollektivt.

Senare kom min andra roomie hem och vi låste in oss på mitt rum för att tömma min bag-in-box vilket vi gjorde snabbt och med glädje. Han hade med sig en vän och vi hade trevligt på mitt rum samtidigt som 15 personer festade glatt i vardagsrummet.

Jag älskar att bo kollektivt.

Helt plötsligt försvann alla människor och jag sitter ensam kvar i lägenheten. Inte en enda finns kvar. Jag saknar er!

Men får väl gå och lägga mig, sova. För imorgon är det jobb.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *