Se Malmöborna

Att gå genom Malmö är underbart. Vädret spelar ingen roll, ljuset är annorlunda för varje väder, människor beter sig annorlunda för varje väder.

I solsken går folk med solglasögon, håller huvudet högt och har ett leende som skiner hela tiden. I ösregn ser man folk springa för att skydda sig, hukar huvudet och håller allt möjligt ovanför huvudet. När det är mulet är också ansiktena mulna, alla ser lite gråa ut och går målmedvetet för de vill bara komma fram. Ut och ströva.

På några platser finns det anordnade väggar som är meningen att ta emot sprayfärg som väggen på bilden nedan. Vet inte vilka regler som gäller för de väggarna med motiven ändras ständigt så det är roligt att gå förbi med jämna mellanrum. Igår kväll upptäckte jag denna.

Tyckte allt den var rätt häftig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *