Salong LAM

Torsdagen blev helt underbart härlig. Lexi ordnade med fest för sina klasskamrater vilket väckte en härlig känsla i kroppen, kanske var det ölen. Hamnade på Fagans med Camilla och Darija för lite quiz, vi vann inte. Men efter det hade vi bestämt en grej, Camilla och jag.

Vi kom hem till mig och det var fortfarande lite livat efter den korta festen. Men vi hoppade in i det vi skulle göra, Camilla och jag. Jag klädde av mig, hämtade en handduk och satte mig på en köksstol. Sen satte hon igång.

Hon startade trimmern och började klippa med saxen och lite senare (läs; ett bra tag) var jag klippt. Jättekort. Jag ville ju ha lite frisyr men mer och mer av den trillade ner på köksgolvet. Camilla verkade njuta.

Ser nästan ut som jag bär ansiktsmask men det gör jag inte. Tiden gick och huvudet blev allt lättare men ändå allt tyngre. Klockan var mycket, närmare midnatt, och jag hade druckit ett par öl. Så nästa bild visar vad jag höll på att göra.

Somna

Tidigare på dagen hade jag även klippt av mitt skägg så ser nu helt annorlunda ut. Men det verkar vara positivt för jag har aldrig fått så många komplimanger som jag fått idag. Mina kollegor är för söta, de flesta. Avslutande bild sen säger jag trevlig helg tillsvidare!

                       (Hemkommen från jobb)     (Morgontrött)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *