Ordning och reda

Då närmar vi oss en vecka med kollektivliv. Tiden har gått snabbt och veckan har bestått av uppackning och att möblera. Det har blivit mycket hemtrevligt överallt. Jag kommer trivas så bra här. Först bor jag med två sköna människor som kommer fylla varje dag med skratt och roligheter sen är lägenheten kanon för oss.

Kvällen igår började på Debaser där det är halva priset på allt i baren varje fredag numera. Så vi passade på, jag, Linus och Emina. På vägen hem mötte vi upp Pollack som följde med oss hem och drack upp min öl. Dans, galenskaper, kartongkrig med mera fyllde lägenheten med skratt.

Lexi var inte hemma och när hon dagen efter kom hem möttes hon av trasiga kartonger i hallen. ”Er kan man ju inte lämna ensamma” var hennes kommentar. Haha, det är nog sant.

20121006-170748.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *