Nostalgitripp

Snart dags flytt och jag har idag varit nere i källarförrådet, nu är det tomt. Istället ser min lägenhet mycket stökig ut men det kommer gå över. Har möblerat om lite i lådorna för att få plats och då hittat massa gamla grejor som har väckt gamla minnen.

Glasögonen jag hade i lumpen
Här är är glasögonen jag bar när jag låg i lumpen. Runda och snygga och med en praktisk båge runt öronen. Fortfarande lite krutstänk på dem.

Medalj
Denna medaljen fick vi när vi muckade. Den åkte ner i lådan igen, kul när man hittar den om 20 år? Kanske.

Hittade ett gammalt kollegieblock med gamla anteckningar, teckningar och brev. Ett brev som min bror skrev hem när vi var på väg till Mallorca som aldrig blev skickat och ett par brev jag skrev till min dåvarande flickvän. Hittade även bibeln jag fick när jag konfirmerades, för elva år sedan. Den boken jag förmodligen aldrig kommer att läsa.

Har slängt kilovis med skräp nu också så det ska bli lättare att flytta denna gången. Hoppas jag.

2 reaktioner på ”Nostalgitripp”

  1. Schysst medalj! Kan inte jag få låna den när vi är på krogen och låtsats vara elitsoldat på permis. Medaljen har jag fått för att ha räddat kungen under ett mordförsökt på honom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *