Första riktiga kollektivmötet

Har precis varit och lämnat in två underskrivna kopior på kontraktet. Om två veckor har jag ett nytt hem. Jag cyklade dit istället för att skicka med posten, går fortare (kanske ska starta ett cykelbudsföretag?). Men nu är jag på Möllan, Coffee Point rättare sagt och väntar på mina blivande roomies.

Idag ska vi träffas för att diskutera massa praktiska saker om boendet. Inventarier, ekonomin och lite regler vi eventuellt behöver ha. Det ska bli första riktiga mötet och det börjar kännas mer och mer spännande ju närmare första oktober vi kommer. Ska försöka fixa en visning till så vi kan få mer koll på hur vi ska möblera.

När jag ska till jobbet nästa gång utgår jag förmodligen från Norregatan och inte Västra Hindbyvägen. Om inte så blir det i alla fall andra dagen. Jag har 8-1630 i fyra veckor också så kvällarna kommer att ägnas åt att packa upp och inreda. Undrar hur det kommer att se ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *