Fotbollssöndag

Ja, jag har tittat på fotboll. Var hemma hos Linus, tog några öl med mig och satte mig hans soffa för att se vad fotboll handlar om. Jag har aldrig varit intresserad av fotboll tidigare och är det inte nu heller. Men eftersom jag senare kommer att bo tillsammans med en som älskar det så lär jag i alla fall börja förstå det så småningom.

Det kommer att finnas livestreamad fotboll i vårt hem nästan dagligen vad jag förstår. Det betyder att jag kommer lära mig lite om reglerna. När de idag sa ”Det där måste varit offside” ställde jag frågan ”Vad betyder offside?”. Det blev lite fniss och en handflata i pannan. Vet fortfarande inte exakt vad det betyder så tänkte googla fram det under kvällen.

En annan positiv sak med Linus fotbollsintresse är att det sträcker sig över Atlanten och alltså till amerikansk fotboll. Nu är NFL igång och det kommer också gå att se live hemma hos oss. Där kan jag i alla fall reglerna. Även om jag inte är så värst insatt i hur duktiga alla lagen är så kan jag hänga med i spelet och tjoa och tjimma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *