Ge oss ölslush

La min öl i frysen för att den skulle bli kall snabbt. Sen gjorde jag misstaget att gå och vila en stund, somnade så klart. När jag sedan plockade ut öl var den lite lagom frusen. Man kunde kalla den för ölslush. Skrev ut det på Twitter och fick svaret ”Undrar när de ska börja sälja det i kioskerna?” utav Malin Hedengren.

Jag svarade då att det kommer aldrig att ske med dagens alkoholpolitik. Vilket jag kan tycka är synd. Tänk dig själv en varm sommardag, du ligger på stranden och har det bra när du helt plötsligt blir sugen på en kall öl. Uppe i strandkiosken säljer de såna där is-slushs och du tänker att det är i alla fall något kallt och börjar vandra. Tänk dig glädjen som sveper över dig när du upptäcker att där finns ölslush att välja på.

Håller du med mig? Bör vi tillåta kiosker att sälja godsaker av denna sort? Självklart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *